martes, 4 de junio de 2013

Continuen les morts en Oklahoma...

Almenys 9 morts per tornados a Oklahoma!

Les inundacions dificulten avui la tasca de socors a Oklahoma on un tornado va deixar almenys set adults i dos nens morts, mentre l'estat de Missouri va declarar una emergència per les tempestes que han deixat més de 100 mil persones sense electricitat.

El portaveu de la policia de Oklahoma City, el tinent Jay Barnett, va dir a la premsa que "la inundació és el problema més gran a l'àrea metropolitana".

"Hi ha àrees de la ciutat que normalment no s'inunden però ara estan inundades", ha afegit Barnett.

L'Oficina Forense d'Oklahoma City va indicar aquest matí que les víctimes fatals van ser en la seva majoria persones que es trobaven en vehicles quan el tornado va tocar terra al vespre.

La Prefectura de Policia del Comtat Canadian, per la seva banda, va informar que durant la nit com a mínim cinc tornados van tocar terra a la regió.

Les quadrilles de policia i Creu Roja recorren avui l'àrea afectada pel tornado que es va abatre a l'hora de més trànsit de vehicles i causar caos a l'autopista interestatal 40 que connecta els suburbis de l'est i l'oest d'Oklahoma City.

Les pluges van deixar, en alguns llocs, una inundació de 1.20 metres.

Durant la nit, quan les tempestes es van traslladar cap al nord-est, el governador de Missouri, Jay Nixon, ha declarat una emergència en el seu estat.

L'àrea de St Louis rebre les tempestes més fortes i en l'estat hi ha avui uns 89.000 subscriptors sense subministrament d'electricitat. Els apagades a Oklahoma afecten aquest matí a més de 85 mil subscriptors.

Fonts d'informació:
http://www.eluniversal.com.mx/notas/926876.html
http://www.ideal.es/granada/20130521/gente/tornado-de-oklahoma-2013-video-impactante-201305211147.html
Videos:
http://www.youtube.com/watch?v=p7LeaMOgUKc
http://www.youtube.com/watch?v=LI1ddazVefM

No hay comentarios:

Publicar un comentario