domingo, 12 de mayo de 2013

L'HOME I LA BIOSFERA


LA DESERTITZACIÓ I LA DESFORESTACIÓ


Aquets articles tracten sobre la desertització i sobreexplotació del boscos y de les terres, tracten també de la sobre població que fa que aquets processos es facin obvis, perquè quant venen les persones dels països pobres o menys desenvolupats a tenir una millor vida a un altre país amb més qualitat de vida fa que aquet país tallin els boscos per poder construir cases a part de la natalitat que hi ha en el país fa que causi la sobre població.

Amb aquest video es fa una explicació en el qual hem tret conclusions i hem pogut realitzar aquestes reflexions:

http://www.youtube.com/watch?v=xox1fLD90g8


PÈRDUA DE LA BIODIVERSITAT


En la destrucció dels habitats, en l’apartat aquest hem pogut veure la importància d’un ecosistema sobre les selves plujoses equatorials. És a dir en conclusió és important aquest ecosistema degut a que està format per uns hàbits que son essencials pel medi ambient en forma dels seus vegetals i animals que son importants tots dos.
En l’article es pot llegir que la vegetació és important perquè serveix per l’alimentació, per mantenir la humitat i la temperatura del medi ambient.  Nosaltres els humans estem acabant amb aquest ecosistema ja que no deixin que es regeneri i si continuem d’aquesta manera no tindrem res, en aquest cas sense selves, és a dir, sense ecosistema no tindrem ni animals ni vegetals.

En l’apartat sobre les especies en perill esta molt clar el motiu d’aquest problema tal com en la destrucció dels hàbits nosaltres tenim molta culpa ja que hem sigut inconscients a l’hora d’actuar sense tenir consideració sobre la natura en l’apartat anterior i en els animals en aquest apartat.
Els humans van començar a afectar el medi ambient amb l’excés de contaminació i la sobreproducció es a dir el excés de construir en zones afectades per aquests animals en perill d’extinció.  En conclusió els humans son els principals culpables.

En l’apartat següent sobre la destrucció dels boscos, si tenim em compte els comentaris dels dos articles anteriors obtindrem la mateixa conclusió que es que degut a la mala actuació de l’home en el medi ambient fa que es perdin aquestes zones forestals i d’aquesta manera amb les conseqüències que porta degut a que es destrueix l’hàbit del animals i vegetals.

En el últim apartat sobre la pèrdua de la biodiversitat treien una conclusió que es que es pot provocar per diverses causes. Com en tota aquesta feina l’home es el causant a tots aquests problemes degut a que realitza un mals hàbits al medi ambient: al talar arbres de forma excessiva, una incontrolada manera de pescar i un intercanvi amb els animals i moltes altres coses que normalment son il·legals i així d’aquesta manera provoca la pèrdua d’aquesta biodiversitat.

Amb aquest següent video ens demostra la manera de protegir la biodiversitat d'una manera facil d'entendre:

http://www.youtube.com/watch?v=RVnkkJaCuRo

I per complementar l'informació us ficarem un article que parla sobre el problema que estem patint en Espanya en el diari El País.

http://elpais.com/diario/2006/10/25/sociedad/1161727208_850215.html

2 comentarios:

  1. Nois, veig que heu fet les vostres reflexions, però el problema és el de sempre.... la redacció us mataaaaa, costa entendre què voleu dir, cal que us llegiu el que escriviu ja que està super liat. ;) A més a més, complementeu la informació amb vídeos o notícies o pàgines web....

    Ànims

    ResponderEliminar
  2. Veig que no heu penjat el vostre reportatge.

    ResponderEliminar